Tervetuloa kuntosalien uuteen aikakauteen!

Aloita lataamalla PalatsiGymin mobiiliapp omalle laitteellesi.

Palatsin mobiiliapp

Ei enää kotiin unohtuneita jäsenkortteja tai sitovia jäsenyyksiä! PalatsiGym tuo mukanaan kuntosalien uuden aikakauden. Mobiilisovellus on käyttöliittymäsi ja salikorttisi kuntosaliimme Porin Eteläpuiston vanhassa Kino Palatsin elokuvateatterissa ja ilman sovellusta et pääse PalatsiGymin salille. Hyppää siis kuntosalien uuteen aikakauteen ja lataa sovellus!

Sovelluksella avaat salin ulko-oven ja pääset sisään treenaamaan!
Treeniaika aamuviidestä puoleen yöhön. Joka päivä!

PalatsiGymin mobiiliappin avulla kuljet sisään salin ovesta klo 05-23 välisenä aikana, vuoden jokaisena päivänä. Treeniaikaa on puoleenyöhön asti, jolloin tiloista tulee poistua.

Sovelluksesta näet yhdellä silmäyksellä, mihin asti Sinulla on ladattuna kuntoiluaikaa. Toki lisälataus on erittäin helppoa tehdä, vaikka salin ovella!


Viikko prepaidina vai jatkuvalaskutteinen kuntosalikortti ilman sitoutumista? Meillä sinä päätät, millaisen treenikortin haluat - Porin edullisimpaan hintaan tietysti!

Lue lisää


Kurkista tiloihimme katsomalla video!

Lue lisää


PalatsiGym on Porin edullisin kuntosali. Tilamme ovat siistit, laitteidemme ja välineidemme laatu on korkealla. Tilaa on yli 600 neliötä ja korkeuttakin yli 6 metriä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.