Personal Trainer Shape On You

Olen personal trainer Juha-Matti Aaltola, peruspositiivinen kaveri ja valmis auttamaan sinua.

Juha-Matti on WiseGym Palatsin oma personal trainer.

Olen aina saanut liikunnasta positiivisia fiiliksiä ja nauttinut saavutetuista tuloksista. Olen löytänyt itsestäni suunnattoman halun jakaa tätä oloa myös muille.

Taustallani on urheiluopiston liikunnanohjaajan pätevyys ja Trainer4You:n personal trainer -koulutus, joten saat takuulla ammattitaitoista palvelua. Valjastetaan siis pitkän linjan kokemukseni käyttöösi!

Olen urani aikana tehnyt töitä erityyppisten ja eritasoisten asiakkaiden kanssa. Olen päässyt työskentelemään urheilijoiden kanssa ja valmennuksellani tukenut heidän kehitystään omassa lajissaan. Yhtä lailla olen saanut olla mukana kuntoliikkujien arjessa matkalla kohti pysyviä elämäntapamuutoksia ja yhdessä asetettuja tavoitteita.

Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus tai vaikka treenin vieminen uudelle tasolle, olen valmis tukemaan Sinua! Minulla on valmiudet sekä auttaa alkuun elämäntapamuutoksissa että tuoda lisähaastetta tavoitteelliseen harjoitteluun.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistasi ja tavoitteistasi. Kartoitetaan yhdessä, millä tavoin voisin parhaiten auttaa juuri Sinua!

PT-paketit

PT-paketit ovat mukautettavissa kestoltaan, intensiivisyydeltään ja harjoitustavoiltaan sinulle sopiviksi. Tehdään treenaamisesta mielekästä ja hauskaa!

Lue lisää


Ota yhteyttä!

Juha-Matti Aaltola

Hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer

juha-matti@shapeonyou.fi
050 373 1608

Tai lomakkeella:

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.