PalatsiGym - Usein kysytyt kysymykset

Näin homma toimii!

Mihin tarvitsen PalatsiGymin mobiiliappia?

Lyhyesti sanottuna: kaikkeen! Android- ja iOS-älypuhelimiin ladattava WiseGym Palatsin mobiilisovellus on käyttöliittymäsi kuntosalillemme. Sovelluksella tsekkaat päivän hinnan, lataat itsellesi kuntoiluaikaa, avaat salin oven ja paljon muuta. Push-ilmoitukset kannattaa pitää päällä, ettet missaa parhaita etuja ja tarjouksia!

Miten lataan kuntoiluaikaa?

Mobiiliappin linkki "Lataa kuntoiluaikaa" ohjaa sinut verkkokauppaamme, josta voit ladata treeniaikaa milloin vain ja miten pitkäksi aikaa haluat, vaikka vain viikoksi kerrallaan.

Ladattu aika näkyy välittömästi sovelluksen Salikortti-sivulla, joten pysyt aina ajan tasalla käyttöoikeudestasi. Mikäli lataat prepaid-treeniaikaa, muista ladata kerralla sopiva määrä, koska jokaisen latauksen yhteydessä maksat aina 5€ latausmaksun.

Mikäli ostat verkkokaupastamme kuukausikortin tai aamukortin, maksat ostohetkellä ensimmäisen kuukauden treenit ja jatkossa lähetämme sinulle salikortista laskun sähköpostiisi. Toistaiseksi voimassaolevissa salikorteissa irtisanoutumisaika on aina ainoastaan yksi kuukausi.

Huom! Kuntoiluaikaa ei voi ladata toisen henkilön puolesta. Jokaisen tilaajan tulee rekisteröityä omilla tunnuksillaan, jotta ladattu kuntoiluaika näkyy henkilökohtaisessa mobiilisovelluksessa.

Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki sekä luottokortit Visa, MasterCard ja American Express sekä ePassi ja Smartum. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta. Luottokortilla maksetuista ostoksista peritään 2% maksutapalisä.

Voit ladata kuntoiluaikaa myös Smartumin, ePassin tai Edenredin sovelluksilla.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai muulla työsuhde-liikuntaedulla, lue lisää klikkaamalla oheista painiketta


OHJEET Smartum / Edenred / ePASSI


Miten pääsen sisään PalatsiGymiin?

Mobiilisovellus on avaimesi kuntosalille eli et tarvitse erillistä jäsenkorttia! Kun sinulla on ladattuna kuntoiluaikaa ja seisot WiseGym Palatsin ulko-ovella, näpäytä sovelluksen etusivulta "Avaa WiseGymin ovi". Treeni voi alkaa!

Mikäli oven avauksessa ilmenee ongelmia, tarkistathan seuraavat kohdat (ja asennat sovelluksen tarvittaessa uudestaan):

- Bluetooth-yhteys on kytketty päälle

- Sijaintipalvelut ovat käytössä sekä puhelimessa että Palatsigym-sovelluksessa

Milloin voin treenata?

Treeniaikaa on joka päivä klo 05-24. Sisään on tultava ennen klo 23.

Mistä löydän pukuhuoneet ja suihkut?

Meillä et voi eksyä! Sisäänkäynnit pukuhuoneisiin löytyvät kuntosalille johtavan käytävän varrelta. Pukuhuoneissa on suihkutilat sekä lukittavat kaapit. Osa kaapeista on perinteisiä avainkaappeja ja osa toimii asiakkaan omalla riippulukolla.

Huomaathan, että emme vastaa kadonneista tavaroista. Vaatteiden ja tavaroiden säilytys kaapeissa ja naulakoissa on asiakkaan omalla vastuulla.

Kaapit on tarkoitettu tavaroiden säilytykseen vai treenin ajaksi eli ethän jätä kaappia yöksi lukkoon.

Voiko salille tulla ilmaiseksi tutustumaan?

Valitettavasti PalatsiGymiin ei ole mahdollista päästä tutustumaan, sillä salillamme ei ole fyysistä asiakaspalvelua, joka mahdollistaisi oven pitämisen avoinna tutustujille. Kaikilla tiloihimme tulevilla on siis oltava kuntoiluaikaa ladattuna, jotta oven saa auki puhelinsovelluksella.

Onneksi kuitenkin viikkohintamme on äärettömän edullinen (vrt. kertakäynti useimmille saleille), joten kovin korkealta ei putoa, jos yhden viikon jälkeen tilamme/palvelumme eivät miellytäkään.

Miten irtisanon kuukausikorttini tai aamukorttini?

Lähetä sähköpostia info@palatsigym.fi tai mobiilisovelluksesta -> Avaa tuki -> Asiakaspalaute

Muistathan, että palvelussamme on kuukauden irtisanomisaika, joten yksi maksu sinun tulee maksaa vielä irtisanomisesi jälkeen ja voit treenata tuon maksukauden loppuun.

Saanko tulla treenaamaan oman personal trainerin kanssa?

Palatsissa toimii personal trainerit Juha-Matti Aaltola ja Matti Ahonen, jotka auttavat mielellään sinua saavuttamaan tavoitteesi. Oman trainerin kanssa salilla treenaaminen ei ole sallittua.

Lue lisää Juhiksesta ja Matista!

Oletteko somessa?

Tottakai! Ota meidät seurantaan:

Instagramissa @palatsigym

ja Facebookissa www.facebook.com/palatsigym

Muista tägätä treenifiilikset!

Missä PalatsiGym sijaitsee ja miten otan teihin yhteyttä?

PalatsiGym Oy

Eteläpuisto 9
28100 Pori

Heitä viestiä somessa tai laita mailia info@palatsigym.fi

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.